Airco specialist in Breskens

Voor installatie, onderhoud en reparatie.

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

  • In Breskens e.o.
  • Scherpe tarieven
  • Zakelijk en particulier
  • Afspraak snel gemaakt

Airco specialist Breskens

Doe hier een beroep op een airco specialist in Breskens! Een airco in huis is namelijk steeds vaker regel, dan uitzondering. Dat is ook niet zo gek als je de voordelen van een airco kent. Wil je ook graag een airco installeren of heb je een expert nodig voor de reparatie of het onderhoud van je airconditioning? Dan ben je hier op de juiste plek. Binnen ons netwerk staat er altijd een airco specialist in jouw regio voor je klaar. We vertellen je hier meer over wat deze airco specialist Breskens voor jou kan betekenen.

Er staat altijd een airco specialist in Breskens voor je klaar

Als er iets van invloed is op je nachtrust en wooncomfort of op je productiviteit op je werk, dan is het wel de temperatuur. Vooral als de zomer ineens zijn intrede doet en je overmand wordt door de hitte, dan ben je je hier maar al te goed van bewust. Zorg dat je de hitte dit keer te slim af bent, door op tijd een airco specialist in Breskens in te schakelen voor het installeren van een goede airconditioning! Dan kun je er met een druk op de knop gemakkelijk voor zorgen dat het binnenklimaat in je slaapkamer, woonkamer of op kantoor perfect is. Onze service biedt je de volgende voordelen:

  • Altijd een airco specialist uit de regio Breskens
  • Bewezen vakmanschap
  • Betaalbare tarieven
  • Vlotte en vriendelijke service
  • Kosteloos offertes vergelijken

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Vraag een gratis offerte aan!

Helpdesk voor vragen en advies over airconditioning in Breskens

Reviews Aircospecialistdirect

Airconditioning, direct geregeld!

Plaats jouw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Vrijblijvend en binnen 48 uur

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Direct afspraak! ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Klantervaringen uit Breskens over onze service

Iedere dag weer tevreden klanten!

Onze airco was toe aan een onderhoudsbeurt. Via jullie direct een goede offerte ontvangen en een afspraak kunnen maken. Keurige service!

Review
Fam. Zweegse uit Breskens
Veel aanbieders zitten overvol en konden/wilden ons niet helpen. Jullie vakmannen gelukkig wel en daar zijn we maar wat blij mee. Ik kan jullie zeker aanraden.

Review
Dhr. v/d Kerk uit Breskens
Een multi-split airconditioning laten installeren door jullie voor onze slaapkamers en werkkamer op zolder. Een investering waar we nog geen dag spijt van hebben gehad.

Review
Mevr. Elshof uit Breskens

Wist je dat…?

Bij een airco denken de meeste mensen op de eerste plaats aan een handig apparaat, waarmee je snel een ruimte kunt koelen. Dat is natuurlijk ideaal, maar een airco biedt nog veel meer aantrekkelijke voordelen. Wist je dat de meeste airco’s niet alleen kunnen koelen, maar ook verwarmen? Wil je in de winter even vlot een ruimte verwarmen in huis, dan hoef je niet de volledige centrale verwarming in te schakelen. Je zet gewoon de airco in die ruimte aan. Daarmee kun je besparen op de energierekening. Daarnaast hebben airco’s ook nog handige andere functies. Ze kunnen namelijk ook de lucht filteren en vocht uit de lucht halen. Bij de airco specialist Breskens kunnen ze je daar alles over vertellen!

Schakel de hulp in van airco installatie Breskens

Ben je overtuigd van alle voordelen van een airco? Maak er dan gauw werk van en schakel hier de hulp in van airco installatie in Breskens. Een airco specialist kan je adviseren over welk airco systeem het beste is in jouw situatie. Zo bestaan er verschillende modellen, waaronder een single split airco en een multi-split airco. De single split variant is geschikt voor het koelen of verwarmen van één ruimte. Dit apparaat bestaat uit een binnen unit en een buiten unit, die via leidingen met elkaar in verbinding staan. Een airco specialist heeft dit systeem snel voor je gemonteerd. Een multi-split airco is een beter idee als je meerdere ruimtes wilt koelen, bijvoorbeeld tussen de 2 en 5 ruimtes. Dit systeem bestaat uit 1 buiten unit en 2 tot 5 binnen units.

Meer informatie over

Installatie van airco

Airco onderhoud in Breskens

Veelgestelde vragen over airconditioning

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Als we uitgaan van een standaard split airco, dan liggen de kosten tussen de € 1.500,- en € 3.500,- euro. Kies je voor een multi-split airconditioning, dan liggen de kosten tussen de € 3.000,- en de € 6.000,-. Deze tarieven zijn dan inclusief de installatie van de volledige airconditioning. Laat je vooraf altijd goed adviseren door een airco specialist in Breskens. Deze komt bij je thuis langs om de situatie te bekijken en jouw wensen te bespreken.
We krijgen vaak de vraag of een airco niet erg veel lawaai maakt. Dat valt reuze mee. De gedeeltes die het meeste geluid maken, bevinden zich namelijk buitenshuis. De binnen units zijn ‘fluisterstil’. Wil je lekker koel en ongestoord van je nachtrust genieten, check dan of de airco die je op het oog hebt een nachtmodus heeft, waardoor je ook tijdens het slapen geen geluidsoverlast ondervindt. Om ervoor te zorgen dat de airco efficiënt werkt, is het belangrijk dat het vermogen van de airco is afgestemd op de grootte van de ruimte. Bij de aanschaf is het daarom belangrijk om te weten hoeveel m3 de ruimte is. Daarnaast moet je ook kijken naar hoe goed deze ruimte geïsoleerd is. Meer weten? Laat je adviseren door een ervaren airco specialist in Breskens.
Het zelf installeren van een airco is niet toegestaan in Nederland. Dit komt omdat het koudemiddel door een STEK-erkend airco specialist gevuld dient te worden in de airco installatie. Ook het bijvullen van het koudemiddel mag je niet zelf doen. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek, een bedrijfscertificering voor installatiebedrijven.
Het is aan te raden om de buitenunit van de airco installatie op een plek te monteren waar zoveel mogelijk schaduw is. Hoe meer zon de buitenunit krijgt, des te harder die moet worden om koude lucht aan te leveren. Dat kost energie en die kosten wil je uiteraard zo laag mogelijk houden. Daarnaast maakt een airco, als deze aanstaat, geluid. Plaats de buitenunit daarom niet vlak onder een slaapkamerraam over dichtbij de buren. Er zijn tegenwoordig airco's die fluisterstil zijn. Het merk Toshiba staat hierom bekend. Laat je hierover adviseren door een airco specialist in Breskens.
Dat ligt volledig aan de situatie en de wensen die je hebt aan de airco. Een airco kan inderdaad meerdere ruimtes koelen. Maar wanneer de oppervlakte te groot is, dan raden we multi-split airco aan. Je krijgt dan één buitenunit met twee tot vijf binnenunits. Een prachtige oplossing voor een aangenaam woon- werkklimaat. Bekijk ook eens de video onderaan deze pagina voor de werking van een multi-split airconditioning.
Met een airco die kan verwarming kun je veel geld besparen om je gasverbruik. Zeker in de huidige tijd is dat een belangrijk aspect. Een kleine rekensom: Kosten verwarmen op gas:

Bij € 0,95 per m3: 1.176 (m3) * € 0,79 = € 1.117,20

Bij € 3,45,- per m3: 1.176 (m3) * € 1,00 = € 4,057,20

Kosten verwarmen met een airco:

2.872,38 (kWh) * € 0,77 = € 2.211,73

Je ziet dus dat met de huidige hoge energieprijzen het verwarmen van je woning d.m.v. een airco veel voordeliger is dan je woning op gas te verwarming. De investering van een airco is daarom zeker het overwegen waard.
Een normale airco verbruikt gemiddeld 1 kWh per uur. Met een stroomprijs van € 0,77 kost een airco per uur € 0,77 en per dag ongeveer € 6,16. Bij de 'normale' stroomprijs van € 0,23 kost een airco € 0,23 per uur en per dag ongeveer € 1,84. We gaan dan uit dat de airco gemiddeld 8 uur aan staat.

Omdat de energieprijzen constant in beweging zijn verwijzen we je voor de actuele tarieven graag door naar deze pagina op Gaslicht.com.
Wanneer je een airco gaat kopen is het verstandig om je vooraf goed te laten adviseren door een airco specialist in Breskens. Zo zijn er verschillende airco modellen op de markt. Hieronder hebben we deze voor je geformuleerd. Vaste airco's
Zoals de naam het al aangeeft wordt een vaste airco op een vaste plaatst gemonteerd. Vaak zie je dit terugkomen in de zakelijke huisvestingen. Je kunt hierbij kiezen uit een vloermodel, wandmodel of plafondmodel. De airco zal dan helemaal geïntegreerd worden als inbouwmodel en daarna niet meer verplaatst kunnen worden. Demontage kan uiteraard wel.

Mobiele airco's
Je ziet ze veel te koop staan bij de warme dagen, de mobiele airco's. Makkelijk te verplaatsen om de gewenste ruimte direct te verkoelen. een nadeel is dat je altijd de mobiele airco een afvoerbuis heeft die naar buiten moet. Hierdoor krijg je ongewenst toch weer warme lucht naar binnen. Een tijdelijke oplossing, maar niet een duurzame oplossing voor de lange termijn.

Monoblock airco's
Bij een monoblock airco heb je geen buitenunit. Alles wat een airco nodig heeft zit dus verwerkt in één 'cassette'. Hierdoor is deze makkelijk om diverse plaatsen te monteren, maar monoblock airco's brengen meer geluid met zich mee. Niet ideaal voor een slaap- of werkkamer dus. Daarentegen is deze type airco wel weer een stuk goedkoper.

Split-unit airco's
Met een split-airco heb je een buiten- en binnenunit. de grote voordelen van deze installatie is dat het koelvermogen vele malen hoger ligt dan een monoblock airco, geen afvoerslang heeft, veel minder geluid maakt en mooi te monteren zijn in de gewenste kamer.

Multi-split airco's
Naast de split-airco bestaan er ook multi-split airco's. Dis is erg handig als je meerdere binnenunits wilt koppelen op één buitenunit. Ook het koelvermogen is erg hoog bij een multi-split airco. De installatie is wel wat ingewikkelder en moet je zeker door een airco specialist in Breskens laten uitvoeren. Ook is er vooraf een goed plan nodig waar de binnenunits geplaatst gaan worden en waar de buitenunit dan het meest handigst en effectiefst is.
De kosten van een airco installatie in Breskens, een reparatie of onderhoud kunnen per airco specialist verschillen. Zo kunnen het uurtarief en de voorrijkosten per persoon anders zijn. Door een airco specialist bij jou in Breskens te kiezen, kun je aanzienlijk besparen op de voorrijkosten. Daarnaast hangt de prijs uiteraard ook af van jouw specifieke vraag, de soort airco en of er bij een reparatie wel of geen nieuwe onderdelen nodig zijn. Om achteraf niet geconfronteerd te worden met onaangename verrassingen, raden we je aan om je vooraf goed te laten adviseren door een of meerdere airco specialisten in de regio.
Ja. Doordat wij een groot netwerk hebben van airco specialisten zijn wij werkzaam in heel Zeeland en in de gemeente Sluis. Wij hebben bijvoorbeeld airco specialisten in:

Goes
Middelburg
Terneuzen
Vlissingen

Multi-split airco: zo werkt het

De airco specialist in Breskens adviseert je graag over de mogelijkheden.

Geheel vrijblijvend – Beveiligd verzonden