Airco specialist in Nuland

Voor installatie, onderhoud en reparatie.

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Direct antwoord op je vraag

  • In Nuland e.o.
  • Scherpe tarieven
  • Zakelijk en particulier
  • Afspraak snel gemaakt

Airco specialist Nuland

Wil je de warmte in huis beter kunnen reguleren? Vind dan hier de beste en voordeligste airco specialist in Nuland. Een goede airco is dan namelijk precies wat je nodig hebt voor een fijn woon- en werkklimaat. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Daarom is het belangrijk om voor het uitkiezen, installeren en onderhouden van je airco een beroep te doen op een echte professional in jouw regio, die je hiermee perfect kan helpen. Vraag vrijblijvend advies en een gratis offerte aan. Via ons contactformulier makkelijk en binnen 2 minuten geregeld!

De beste vakmensen in de regio Maasdonk

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we al wat voorwerk voor je gedaan. We hebben een uitgebreid netwerk samengesteld, met alleen maar de beste airco specialisten in Nuland. Bij ons kun je rekenen op:

  • Ervaren vakmensen
  • Altijd een airco specialist in de buurt
  • Duurzame en de beste airco installatie
  • Ook voor airco reparatie en jaarlijks onderhoud
  • Vrijblijvende offerte op maat

Ook in de regio Maasdonk zijn onze airco specialisten werkzaam. Door hier gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen, kom je direct in contact met de beste airco specialist in Nuland. We vertellen je hier eerst meer over wat je allemaal moet weten over airco’s.

Helpdesk voor vragen en advies over airconditioning in Nuland

Reviews Aircospecialistdirect

Airconditioning, direct geregeld!

Plaats jouw aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang onze gratis offerte
Vrijblijvend en binnen 48 uur

Plan een afspraak in
Offerte akkoord? Direct afspraak! ツ

Geheel vrijblijvend - Beveiligd verzonden

Klantervaringen uit Nuland over onze service

Iedere dag weer tevreden klanten!

Onze airco was toe aan een onderhoudsbeurt. Via jullie direct een goede offerte ontvangen en een afspraak kunnen maken. Keurige service!

Review
Fam. Zweegse uit Nuland
Veel aanbieders zitten overvol en konden/wilden ons niet helpen. Jullie vakmannen gelukkig wel en daar zijn we maar wat blij mee. Ik kan jullie zeker aanraden.

Review
Dhr. v/d Kerk uit Nuland
We hadden onze zolder omgebouwd tot werkkamer, maar het werd er al snel te warm. Een split airco was en is voor ons de perfecte oplossing geweest. Jullie zijn een aanrader!

Review
Mevr. Brinks uit Nuland

Het verschil tussen single split en multi-split airco’s

Gaat het enkel om verkoeling op bloedhete zomerdagen in één ruimte? Dan is een single split airco een gemakkelijke en ook meest voordelige optie. Doordat dit systeem enkel uit één binnengedeelte en één buitengedeelte bestaat, zal je airco specialist in Nuland deze snel kunnen installeren. Je bent binnen no-time goed voorbereid op de warme zomerdagen. Wil je toch wat meer verkoeling in huis? Dan kun je ook in meerdere ruimtes een binnen unit laten installeren en die aan laten sluiten op een buiten unit. Meestal kun je op dit systeem tussen de 2 en 5 binnen units aansluiten. Deze systemen noemen we multi-split airco’s.

Enkele misvattingen: airco specialist in Nuland legt uit

We zien dat steeds meer mensen overtuigd zijn van de voordelen van een airco in huis of op kantoor. Toch bestaan er nog steeds enkele misvattingen. Zo zijn mensen soms terughoudend om voor een airco te kiezen, omdat ze bang zijn voor een hoge energierekening. Dan moet je weten, dat een airco juist heel effectief werkt en vandaag de dag een stuk energiezuiniger is dan voorheen. Het kan zelfs voordeliger zijn om je airco aan te zetten, in plaats van de volledige centrale verwarming. Een andere veelgehoorde vraag is: ‘Maakt een airco niet veel lawaai?’ De airco’s van nu zijn fluisterstil; je hoort ze wel, maar het geluid is zo minimaal dat het niet als hinderlijk wordt ervaren. Het gedeelte dat het meeste lawaai maakt, hangt immers buiten. De airco specialist in Nuland adviseert je hier natuurlijk graag over en komt desgewenst voor advies bij je thuis langs.

Meer informatie over

Installatie van airco

Airco onderhoud in Nuland

Veelgestelde vragen over airconditioning

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Als we uitgaan van een standaard split airco, dan liggen de kosten tussen de € 1.500,- en € 3.500,- euro. Kies je voor een multi-split airconditioning, dan liggen de kosten tussen de € 3.000,- en de € 6.000,-. Deze tarieven zijn dan inclusief de installatie van de volledige airconditioning. Laat je vooraf altijd goed adviseren door een airco specialist in Nuland. Deze komt bij je thuis langs om de situatie te bekijken en jouw wensen te bespreken.
We krijgen vaak de vraag of een airco niet erg veel lawaai maakt. Dat valt reuze mee. De gedeeltes die het meeste geluid maken, bevinden zich namelijk buitenshuis. De binnen units zijn ‘fluisterstil’. Wil je lekker koel en ongestoord van je nachtrust genieten, check dan of de airco die je op het oog hebt een nachtmodus heeft, waardoor je ook tijdens het slapen geen geluidsoverlast ondervindt. Om ervoor te zorgen dat de airco efficiënt werkt, is het belangrijk dat het vermogen van de airco is afgestemd op de grootte van de ruimte. Bij de aanschaf is het daarom belangrijk om te weten hoeveel m3 de ruimte is. Daarnaast moet je ook kijken naar hoe goed deze ruimte geïsoleerd is. Meer weten? Laat je adviseren door een ervaren airco specialist in Nuland.
Het zelf installeren van een airco is niet toegestaan in Nederland. Dit komt omdat het koudemiddel door een STEK-erkend airco specialist gevuld dient te worden in de airco installatie. Ook het bijvullen van het koudemiddel mag je niet zelf doen. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek, een bedrijfscertificering voor installatiebedrijven.
Het is aan te raden om de buitenunit van de airco installatie op een plek te monteren waar zoveel mogelijk schaduw is. Hoe meer zon de buitenunit krijgt, des te harder die moet worden om koude lucht aan te leveren. Dat kost energie en die kosten wil je uiteraard zo laag mogelijk houden. Daarnaast maakt een airco, als deze aanstaat, geluid. Plaats de buitenunit daarom niet vlak onder een slaapkamerraam over dichtbij de buren. Er zijn tegenwoordig airco's die fluisterstil zijn. Het merk Toshiba staat hierom bekend. Laat je hierover adviseren door een airco specialist in Nuland.
Er zijn airco’s in diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar. Hoe weet je nu wat voor jou de beste keus is? We helpen je hier graag wegwijs in de wereld van airco’s, zodat je straks gemakkelijker kunt overleggen met jouw airco specialist in Nuland. Allereerst, is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben wat het doel is van de airco. Wil je bijvoorbeeld alleen in de zomer je slaap- werkkamer kunnen koelen, omdat je niet kunt slapen als het te warm is? Of wil je graag een airco in je kantoor, omdat je merkt dat je je bij te veel hitte niet goed kunt concentreren? Of wil je de deze ruimte juist ook makkelijk kunnen verwarmen in de winter? Het kan ook zijn dat je meerdere ruimtes in huis wilt voorzien van een verkoelend briesje als buiten het kwik stijgt! Het aantal ruimtes dat je wilt koelen, is van belang bij het kiezen van het juiste systeem. Maak vooraf dus een goed plan en ga in gesprek met de airco specialist of en hoe dit plan haalbaar is. Succes!
Dat ligt volledig aan de situatie en de wensen die je hebt aan de airco. Een airco kan inderdaad meerdere ruimtes koelen. Maar wanneer de oppervlakte te groot is, dan raden we multi-split airco aan. Je krijgt dan één buitenunit met twee tot vijf binnenunits. Een prachtige oplossing voor een aangenaam woon- werkklimaat. Bekijk ook eens de video onderaan deze pagina voor de werking van een multi-split airconditioning.
Met een airco die kan verwarming kun je veel geld besparen om je gasverbruik. Zeker in de huidige tijd is dat een belangrijk aspect. Een kleine rekensom: Kosten verwarmen op gas:

Bij € 0,95 per m3: 1.176 (m3) * € 0,79 = € 1.117,20

Bij € 3,45,- per m3: 1.176 (m3) * € 1,00 = € 4,057,20

Kosten verwarmen met een airco:

2.872,38 (kWh) * € 0,77 = € 2.211,73

Je ziet dus dat met de huidige hoge energieprijzen het verwarmen van je woning d.m.v. een airco veel voordeliger is dan je woning op gas te verwarming. De investering van een airco is daarom zeker het overwegen waard.
Een normale airco verbruikt gemiddeld 1 kWh per uur. Met een stroomprijs van € 0,77 kost een airco per uur € 0,77 en per dag ongeveer € 6,16. Bij de 'normale' stroomprijs van € 0,23 kost een airco € 0,23 per uur en per dag ongeveer € 1,84. We gaan dan uit dat de airco gemiddeld 8 uur aan staat.

Omdat de energieprijzen constant in beweging zijn verwijzen we je voor de actuele tarieven graag door naar deze pagina op Gaslicht.com.
Je bent hier niet alleen verzekerd van alleen maar airco specialisten in jouw regio, maar je kunt ook rekenen op de voordelen van de beste en nieuwste generatie airco’s. Deze airco’s werken volgens het systeem van de warmtepomp, waardoor ze zowel koelen als verwarmen. Je airco is dus niet alleen nuttig tijdens een hittegolf, maar ook in de wintermaanden. Of wat dacht je van het feit dat een airco ook kan ventileren, vocht uit de lucht kan halen en de lucht kan filteren? Kortom, er zijn veel goede redenen om hier meteen meer informatie aan te vragen bij een airco specialist in Nuland!
Wanneer je een airco gaat kopen is het verstandig om je vooraf goed te laten adviseren door een airco specialist in Nuland. Zo zijn er verschillende airco modellen op de markt. Hieronder hebben we deze voor je geformuleerd.

Vaste airco's
Zoals de naam het al aangeeft wordt een vaste airco op een vaste plaatst gemonteerd. Vaak zie je dit terugkomen in de zakelijke huisvestingen. Je kunt hierbij kiezen uit een vloermodel, wandmodel of plafondmodel. De airco zal dan helemaal geïntegreerd worden als inbouwmodel en daarna niet meer verplaatst kunnen worden. Demontage kan uiteraard wel.

Mobiele airco's
Je ziet ze veel te koop staan bij de warme dagen, de mobiele airco's. Makkelijk te verplaatsen om de gewenste ruimte direct te verkoelen. een nadeel is dat je altijd de mobiele airco een afvoerbuis heeft die naar buiten moet. Hierdoor krijg je ongewenst toch weer warme lucht naar binnen. Een tijdelijke oplossing, maar niet een duurzame oplossing voor de lange termijn.

Monoblock airco's
Bij een monoblock airco heb je geen buitenunit. Alles wat een airco nodig heeft zit dus verwerkt in één 'cassette'. Hierdoor is deze makkelijk om diverse plaatsen te monteren, maar monoblock airco's brengen meer geluid met zich mee. Niet ideaal voor een slaap- of werkkamer dus. Daarentegen is deze type airco wel weer een stuk goedkoper.

Split-unit airco's
Met een split-airco heb je een buiten- en binnenunit. de grote voordelen van deze installatie is dat het koelvermogen vele malen hoger ligt dan een monoblock airco, geen afvoerslang heeft, veel minder geluid maakt en mooi te monteren zijn in de gewenste kamer.

Multi-split airco's
Naast de split-airco bestaan er ook multi-split airco's. Dis is erg handig als je meerdere binnenunits wilt koppelen op één buitenunit. Ook het koelvermogen is erg hoog bij een multi-split airco. De installatie is wel wat ingewikkelder en moet je zeker door een airco specialist in Nuland laten uitvoeren. Ook is er vooraf een goed plan nodig waar de binnenunits geplaatst gaan worden en waar de buitenunit dan het meest handigst en effectiefst is.
De kosten van een airco installatie in Nuland, een reparatie of onderhoud kunnen per airco specialist verschillen. Zo kunnen het uurtarief en de voorrijkosten per persoon anders zijn. Door een airco specialist bij jou in Nuland te kiezen, kun je aanzienlijk besparen op de voorrijkosten. Daarnaast hangt de prijs uiteraard ook af van jouw specifieke vraag, de soort airco en of er bij een reparatie wel of geen nieuwe onderdelen nodig zijn. Om achteraf niet geconfronteerd te worden met onaangename verrassingen, raden we je aan om je vooraf goed te laten adviseren door een of meerdere airco specialisten in de regio.
Ja. Doordat wij een groot netwerk hebben van airco specialisten zijn wij werkzaam in heel Noord-Brabant en in de gemeente Maasdonk. Wij hebben bijvoorbeeld airco specialisten in:

Bergen op Zoom
Best
Breda
Den Bosch
Deurne
Eindhoven
Geldrop
Helmond
Oosterhout
Oss
Roosendaal
Rosmalen
Tilburg
Veghel
Vught
Waalwijk

Multi-split airco: zo werkt het

De airco specialist in Nuland adviseert je graag over de mogelijkheden.

Geheel vrijblijvend – Beveiligd verzonden